artikel

Terras Top 100 2014 nummer 21 t/m 30

Café

Bekijk hier de nummer 21 tot en met 30 van de Terras Top 100 2014.

Terras Top 100 2014 nummer 21 t/m 30

21. Z’Onder Zeil, Steenbergen

Ligging weegt niet meer zo zwaar mee in de Terras Top 100. In het geval van Z’onder Zeil is die wel de moeite van het vermelden waard. De boten in haven liggen letterlijk voor de deur!
» Download hier het complete juryrapport

22. Van Ruysdael, Heemskerk

Al jaren een topper in café-land. Sterker nog, de afgelopen tweede edities eindigde het bedrijf in de top-5 vande Café Top 100. Nu is Van Ruysdael ook aan een flinke opmars in de Terras Top 100 begonnen.
» Download hier het complete juryrapport

23. Dintelmond, Heijningen

Restaurant Dinteloord kwam vorig jaar de Terras Top 100 binnen op 69 en stijgt dit jaar fraai door naar plek 23. Toegegeven, we moesten zoeken, maar uiteindelijk is dat de moeite meer dan waard gebleken.
» Download hier het complete juryrapport

24. Buitengoed Slavante, Maastricht

‘Een parel op de Sint-Pieter’, om onszelf nog maar eens te quoten. Dat compliment van vorig jaar houden we graag overeind. Je zit hier in comfortabele stoelen prachtig, met een geweldig uitzicht over de heuvels.
» Download hier het complete juryrapport

25. Bistrot de Liège, Valkenburg a/d Geul

Tijdens ons bezoek aan Bistrot de Liège hebben we twee keer gecheckt of we ons daadwerkelijk nog in het calvinistische Nederland bevinden. De naam, de omgeving, de atmosfeer…
» Download hier het complete juryrapport

26. Werelds aan de Kade, Oud-Beijerland

Vorig jaar noteerde we kleine schoonheidsfoutjes. Blijkbaar is dat rapport ten harte genomen. Want dit jaar noteren we een plus van maar liefst 48 plekken. Ook bij dit bezoek is het terras weer bijzonder goed verzorgd.
» Download hier het complete juryrapport

27. Stempels, Haarlem

Soms is het moeilijk te vatten wat een terrasbezoek kwalitatief zo aangenaam maakt. Bij Stempels in Haarlem gaat het vanaf het begin eigenlijk al gewoon ‘lekker’. De medewerkers zijn écht volledig gefocust op het terras.
» Download hier het complete juryrapport

28. Zoetelief, Den Bosch

Zo! Dat is een entree met hoofdletter ‘E’. Uit het niets komt Zoetelief binnen op plek 28. Daarmee is het bedrijf de hoogste nieuwe binnenkomer dit jaar. Dit is een ambassadeur van jewelste voor de Brabantse hoofdstad.
» Download hier het complete juryrapport

29. Binnen Breda, Breda

Breda is goed vertegenwoordigd in de lijstjes. In de Café Top 100, maar ook in de Terras Top 100 gooien diverse zaken hoge ogen. In deze lijst is het de eer aan Binnen Breda om de beste beoordeling binnen te slepen.
» Download hier het complete juryrapport

30. Bremerbergse Hoek,  Biddinghuizen

Het uitzicht over de terrassen bij Bremerbergse Hoek zijn ronduit prachtig. Gasten hebben hier de keuze. Of het drijvende terras, of dat op de vaste wal tegen de restaurantgevel. De beste terrassen van Flevoland.
» Download hier het complete juryrapport

» Bekijk hier de nummer 31 tot en met 40

Reageer op dit artikel