artikel

Terras Top 100 2014 nummer 71 t/m 80

Café

Bekijk hier de nummer 71 t/m 80 van de Terras Top 100 2014.

Terras Top 100 2014 nummer 71 t/m 80

71. Carpe Diem, Rijswijk

Al een aantal jaren in onze lijst vertegenwoordigd: Carpe Diem in Rijswijk. Vorig jaar maakte dit horecabedrijf een flinke duikeling van 30 naar 86. We schreven toen dat het naar verwachting een eenmalige dissonant zou zijn, want de bediening was dik in orde. 
» Download hier het complete juryrapport

72. Strandzuid, Amsterdam

Dit zeer fraaie terras met stadstrand, ingeklemd tussen het Beatrixpark en de RAI, beschikt over een heus zandstrand en een eigen aanlegsteiger. Het water staat in open verbinding met het Amstelkanaal en op mooie dagen is het dan ook een komen een gaan van sloepen. 
» Download hier het complete juryrapport

73. Flantuas, Lelystad

Slechts weinig terrassen in ons land kunnen tippen aan het uitzicht vanaf het dakterras van Flantuas: de start- en landingsbaan van wat binnen afzienbare tijd de tweede luchthaven van Nederland moet zijn. 
» Download hier het complete juryrapport

74. Pancakes & Pasta’s, Vlissingen

Koud een week is Pancakes & Pasta’s open als de jury op de opvallende blauwe kussens van dit terras in het oude centrum van Vlissingen plaatsneemt. Die kleur, de kraakverse uitstraling van het terras en de vriendelijke bediening vormen een geheel dat uitnodigt plaats te nemen. 
» Download hier het complete juryrapport

75. ’t Hemeltje, Bloemendaal

Een veelzijdig bedrijf, dit mooie bruine café-restaurant in Bloemendaal. De zaak van Jos en Anton Tielen staat op plek 26 in de Misset Café Top 100 en bij de aanraders van de Misset Koffie Top 100. En ook hun terras is dik in orde, waarmee ook in deze lijst een notering op zijn plek is. 
» Download hier het complete juryrapport

76. De Parel, Leimuiderbrug

Wat een prettig attent personeel in buurtschap Leimuiderbrug. De drie aanwezige medewerkers zijn in gesprek met gasten als de jury arriveert, maar er is direct oogcontact en een welkomstwoord. 
» Download hier het complete juryrapport

77. De Vier Seizoenen, Lisse

Als de jury dit terras aan een pleintje in het centrum van Lisse bezoekt, zijn geen andere gasten aanwezig. Maar dat is geen waardeoordeel van De Vier Seizoenen, want met dat terras zit het wel snor. 
» Download hier het complete juryrapport

78. ’t Veerhuys, Leerdam

Op de zonnige dag van het jurybezoek zijn alle tafels bezet. Het terras van pannenkoekenhuis ’t Veerhuys bestaat uit twee delen: aan de voorzijde een groot, permanent met zeil overspannen terras en daarachter een open deel dat uit de wind ligt.
» Download hier het complete juryrapport

79. Het Konings Huys, Delft

Eetcafé Het Konings Huys ligt aan een historisch plein in Delft met veel horeca en uitzicht op de beroemde Nieuwe Kerk. Toeristen en studenten zitten hier gemoedelijk zij aan zij op het honderd zitplaatsen tellende terras.
» Download hier het complete juryrapport

80. Merz, Dordrecht

Bij beide bezoeken is het zeer rustig op het terras van Merz. Volgens de jury is het op deze wat verscholen plek aan een haven lastig om gasten te trekken, al is de ligging met zicht op de schepen aardig. 
» Download hier het complete juryrapport


» Bekijk hier de nummer 81 t/m 90 van de Terras Top 100 2014

Reageer op dit artikel