artikel

Terras Top 100 2014 nummer 81 t/m 90

Café

Bekijk hier de nummer 81 tot en met 90 van de Terras Top 100 2014.

Terras Top 100 2014 nummer 81 t/m 90

81. Molly Malone, Enschede

Oei, een pijnlijke tik voor Molly Malone in Enschede, van plek 10 tuimelt deze zaak naar 81. Hoe dat kan? Het zit ‘m vooral in de details, want in de basis is dit een prima, mooi gelegen terras. Het personeel is alleen net niet scherp genoeg.
» Download hier het complete juryrapport

82. Tante Koosje, Nijmegen

Een keurig juryrapport voor deze Nijmeegse nieuwkomer aan de Berg en Dalseweg. ‘We hadden een hele prettige tijd op het terras’, zo vat ons jurylid het bezoek samen. De ligging boven de weg voegt iets toe.
» Download hier het complete juryrapport

83. De Heeren van Sonoy, Alkmaar

Terug van weggeweest. Dit terras – met gratis wifi! – in het historische centrum van Alkmaar. Aan drie kanten afgesloten door historische gebouwen, en aan de vierde kant voorzien van een historisch hek dat toegang biedt tot het terras.
» Download hier het complete juryrapport

84. De Wijnhaven, Delft

Café De Wijnhaven, gelegen aan de gelijknamige gracht in het oudere gedeelte van de binnenstad, is eigenlijk een compacte mix van mogelijkheden, is te lezen op de site van het bedrijf.
» Download hier het complete juryrapport

85. Baljiepark, De Meern

Julien van Stokken studeerde in februari 2012 af aan de Cees Helder Academie en opende een maand later zijn eigen restaurant. Streekproducten spelen er de hoofdrol, het concept werd bedacht tijdens een college van Sander Allegro.
» Download hier het complete juryrapport

86. Fuiks Eten & Drinken, Capelle aan den IJssel

Welkom terug in deze lijst. Fuiks Eten & Drinken maakte eerder deel uit van deze top-100 en is dus feitelijk een re-entry. In 2011 eindigde Fuiks op plek 51. Zo hoog eindigt het bedrijf dit jaar niet maar terugkeren op plek 86 is verdienstelijk.
» Download hier het complete juryrapport

87. Bistro de Oale Stè, Nijverval

Het terras van deze bistro ligt aan de rand van het nationaal park de Sallandse Heuvelrug. ‘Midden in de zon en heerlijk in de natuur’, aldus ons jurylid. ‘Het terras zag er keurig uit, alle tafels waren schoon en voorzien van een gezellig plantje’.
» Download hier het complete juryrapport

88. Abdij de Westerburcht, Westerbork

Het enige top 100-terras in Drenthe maakt een mooie stijging van elf plaatsen. Een multifunctioneel bedrijf in het historische centrum van de in Westerbork gelegen abdij.
» Download hier het complete juryrapport

89. SS Rotterdam, Rotterdam

De rust lijkt wedergekeerd op het voormalige stoomschip van de Holland-Amerika-lijn. Harry Westers van WestCord Hotels zwaait er sinds vorig jaar de scepter en daarmee lijkt een eind gekomen aan een roerige periode.
» Download hier het complete juryrapport

90. Floor 17, Amsterdam

Floor17 Rooftop Terrace is het opvallende dakterras van Ramada Apollo Amsterdam Centre. Het terras is gelegen op een hoogte van 85 meter (op de zeventiende verdieping) en biedt een spectaculair 360 graden uitzicht over de hoofdstad.
» Download hier het complete juryrapport


» Bekijk hier de nummer 91 tot en met 100

Reageer op dit artikel