artikel

Terras Top 100 2014 nummer 91 t/m 100

Café

Bekijk hier de nummer 91 tot en met 100 van de Terras Top 100 2014.

Terras Top 100 2014 nummer 91 t/m 100

91. De Agnietenberg, Zwolle

‘Een terras met aantrekkingskracht’, zo schrijft ons jurylid over deze nieuwkomer in onze lijst. Enerzijds vanwege de felgele parasols, anderzijds vanwege de bosrijke omgeving en de ligging in de omgeving van een recreatieplas.
» Download hier het complete juryrapport

92. Berghotel Amersfoort, Amersfoort

Fijn dat een stad als Amersfoort ook vertegenwoordigd is in de lijst. Want die misten we vorig jaar toch wel, evenals zowat de hele provincie Utrecht. Maar, het terras van het Berghotel lijkt een blijvertje. De service is attent en vriendelijk.
» Download hier het complete juryrapport

93. Stad Parijs, Hulten

Een paradijs voor vliegtuigspotters en een begrip in de omgeving. Dit terras in de nabijheid van vliegveld Gilze Rijen. Net als de lunch arriveert komt er een enorme Chinook helikopter over. Dit is geen terras voor de rustzoeker.
» Download hier het complete juryrapport

94. Boscafé ’t Hijgend Hert, Vijlen

Het hoogste terras van Nederland (260 meter) is een ‘must go’ voor iedereen die van cafés, terras, gezelligheid en natuur houdt. ’s Winters een knus cafeetje, op mooie dagen een trekpleister van de eerste orde met drie terrassen voor de deur.
» Download hier het complete juryrapport

95. Van der Valk Hotel Leiden, Leiden

Zelf claimt het hotel over één van de mooiste terrassen van Leiden te beschikken. En dat kunnen we alleen maar beamen: de ligging is inderdaad geweldig. Aan de Oude Rijn vinden we dit op een houten vloer geplaatste terras dat ook als aanlegsteiger dient..
» Download hier het complete juryrapport

96. Hudson Rotterdam, Rotterdam

Afgelopen november geopend en dit jaar voor het eerst een terras voor de deur. En wat voor één! Hudson heeft vijf vestigingen en de Rotterdamse versie opende in de buurt waar het bruist van de nieuwe horeca-initiatieven.
» Download hier het complete juryrapport

97. Calf & Bloom, Amsterdam

Gevestigd in winkelcentrum Kalvertoren, tussen de Kalverstraat en de Bloemenmarkt dit bijzondere eetcafé. Met een fraai interieur waarin we de hand van ontwerpbureau Concrete herkennen. Hartje stad, maar toch relatief rustig gelegen.
» Download hier het complete juryrapport

98. De Liefde, Amsterdam

Aan terrassen geen gebrek in wereldstad Amsterdam. Voor wie de drukte van het centrum wil vermijden is dat van De liefde een prima alternatief. In het voorjaar van 2012 geopend in het Bilderdijkpark. Geen groot park, maar wel een idyllische locatie.
» Download hier het complete juryrapport

99. New Babylon Piazza, Den Haag

Op nummer 99 vinden we een opvallende nieuwkomer: New Babylon Piazza. Een bar en restaurant dat zich afficheert met eerlijke producten in een design omgeving. Op de daktuin van het Piazza restaurant is zelfs een complete moestuin aangelegd.
» Download hier het complete juryrapport

100. De Lindeboom, Den Burg

In een pand uit 1891 dit hotel, café en restaurant. De Lindeboom is niet te missen voor wie op Texel in hoofdplaats Den Burg rondloopt. Aan een plein, hartje dorp heeft het terras de werking van een magneet.
» Download hier het complete juryrapport

Reageer op dit artikel