artikel

Koffie Top 100 2014 nummers 71 t/m 80

Café

Bekijk hier de nummers 71 t/m 80 van de Koffie Top 100 2014.

Koffie Top 100 2014 nummers 71 t/m 80

71. ’t Pläske, Ootmarsum

In het Twentse Ootmarsum kan de vlag uit. Bij ’t Pläske in hartje centrum met uitzicht op het Kerkplein is het met een bak koffie goed toeven. 
» Download hier het juryrapport

72. Doppio Espresso Arnhem, Arnhem

Voor een goede cappuccino moet je in Arnhem in de Koningstraat zijn. Want bij Doppio Espresso in een van de vele winkelstraatjes weten de baristi Walter en Trisha prima ‘cadeautjes’ te serveren, laat ons jurylid weten. 
» Download hier het juryrapport

73. Block 62, Breda

Bijzonder bedrijf in de ‘P.C. Hooftstraat ‘van Breda. Je kunt er eten, zelfgemaakte producten kopen en slapen. Angèle Liu en Marcel Huser begonnen Block62 in 2012, in het ouderlijk huis van Angèle. 
» Download hier het juryrapport

74. Puur, Sittard

IJssalon & Lunchroom Puur is een leuke, frisse en licht zaak uit de koker van de enthousiaste ondernemers Jeffrey van Iersel en Tiffany Aerts. Zo vormen witte kroonluchters en het fotobehang voor opvallende details in dit Limburgse bedrijf.  
» Download hier het juryrapport

75. Emjoy, Putten

Ontegenzeggelijk nog altijd de beste koffiezaak van Putten. Ondanks een stapje terug in de Koffie Top 100 blijft het een feest om koffie te drinken in dit moderne bedrijf op de Veluwe. Bij Emjoy wordt schoon en hygiënisch gewerkt.  
» Download hier het juryrapport

76. Julie, Bergen

Bij Restaurant Julie in Bergen wordt heel behoorlijk koffie geschonken. De koffie, espresso en cappuccino komen prima door onze test. Met name de cappuccino scoort punten. De cappuccino is visueel correct.
» Download hier het juryrapport

77. Pasta bar, Amsterdam

De Koffie Top 100 heeft er met Pasta bar een leuk horecabedrijf bij. In de Italiaanse hotspot aan het Damrak wordt tussen de pasta en pizza verrassend lekkere koffie geschonken. Zo lekker dat Pasta bar nieuw binnenkomt op plaats 77. 
» Download hier het juryrapport

78. Hof van Oldeberkoop, Olderberkoop

In het slechts 1.500 inwoners tellende Friese dorp Oldeberkoop weten ze hoe ze koffie moeten zetten. In het allround-horecabedrijf Hof van Oldeberkoop wordt namelijk steengoede koffie geschonken. Vooral de cappuccino maakt indruk. 
» Download hier het juryrapport

79. BikMik, Venlo

Was het vorig jaar nog dikke mik bij BikMik in Venlo, dit jaar noteert de jury toch een paar verbeterpuntjes.  Zo kan de smaakbalans van de koffie iets omhoog en was de eerste slok van de cappuccino wat aan de scherpe kant.
» Download hier het juryrapport

80. Kaldi, Delft

Eigenaar Henry de Bruijn heeft stappen gezet  en goed geluisterd naar het oordeel van de jury van de Koffie Top 100 vorig jaar. Bij Kaldi in Delft wordt nu met verse melk gewerkt en uit de stoere Kees van der Westen Mirage halen ze in de Molslaan voortreffelijke koffie. 
» Download hier het juryrapport


» Bekijk hier de nummers 81 t/m 90 van de Koffie Top 100 2014.

Reageer op dit artikel