artikel

Café Top 100 2015 nr. 23: De Stomme van Campen, Kampen

Café

De Stomme van Campen zetelt in een plaatje van een pand. Leuk terras voor de deur. En, zeker als de dagen lengen en buiten zitten te fris wordt, trekken de buitenlampen de gast bijna als vanzelf naar binnen. Groot is het café niet, wel knus.

Café Top 100 2015 nr. 23: De Stomme van Campen, Kampen

Aan de verschillende tafels en de grote stamtafel zitten gasten gezellig te keuvelen en te drinken. Dit biercafé beschikt over een eigen huisbier, Anna. De bardame van dienst kan er net als bij de andere bieren veel over vertellen. Al het schuimende lekkers wordt prima getapt en uitgeserveerd.
En nog een pre, de ijsklontjes voor in de frisdrank worden met een tang gepakt. Dat zou vaker moeten gebeuren in de horeca.
Hoewel geen eetcafé zet eigenaar David Lemstra zijn gasten iedere vrijdagavond vanaf 18.00 uur desgewenst een prima hamburger voor. Deze Burger van de Week wordt, de naam zegt het al, iedere keer anders bereid.

Eigenaar: David Lemstra
Site: Destommevancampen.nl

Prijs: fluitje € 2,30 / koffie € 2

Reageer op dit artikel