artikel

Café Top 100 2015 nr. 30: ’t Voorhuys, Emmeloord

Café

Grand Café ’t Voorhuys noteert een mooie stijging van zes plaatsen dit jaar. Het terras zit bomvol als we aankomen. Wielrenners, gezinnen, opmerkelijk veel moeders en dochters en allochtone polderbewoners zitten te genieten van de ondergaande zon en hun drankjes.

Café Top 100 2015 nr. 30: ’t Voorhuys, Emmeloord

We worden prima en snel geholpen door vlotte medewerkers. Ze hebben zichtbaar plezier in hun werk. Mede-eigenaar Twan rent vrolijk mee en neemt de drie treden van de terrasverhoging in één ferme stap. Frisdrank wordt mooi uitgeserveerd: in flesjes of in ‘aangekleed’ longdrinkglas. Gasten krijgen aandacht en er is volop interactie. Toiletten zijn keurig en heerlijk schoon. Lege glazen blijven niet lang onopgemerkt. We komen al in de middag, maar het bevalt zo goed dat we nog maar even blijven. We zien het borreluurtje wisselen naar de warme hap. En rond negen uur ’s avonds komt de jeugd. Jongens die pils bestellen en vlotte meiden. Wij sluiten de avond af aan de bar met La Trappe Triple.

Eigenaren: Renée Hellendoorn en 
Twan Hakvoort

Site: Voorhuys.nl

Prijs: fluitje € 2,10 / koffie € 2

Reageer op dit artikel