artikel

Café Top 100 2015 nr. 32: De Beurs, Meppel

Café

In deze ranglijst twee bedrijven uit Meppel: Herberg ’t Plein op 78 en De Beurs op 32, zeven plaatsen hoger dan vorig jaar. De Beurs zit in een mooi, opvallend pand aan de Grote Kerkstraat in Meppel. Dat alleen al is een bezoekje waard.

Café Top 100 2015 nr. 32: De Beurs,  Meppel

Je kunt in het café eten en ook op de eerste verdieping, waar wat meer een restaurantsfeer heerst. Het terras oogst lof van de juryleden. Echt netjes, ook op drukke momenten. Mooi aangekleed met drie grote stamtafels.
Eigenaar Hans Knoop zou Kastelein van het Jaar mogen worden. Wat is hij goed met gasten! Een praatje, een knuffel, een opbeurend woord – feilloos voelt hij aan wat zijn gasten nodig hebben. Het publiek is gevarieerd, van het lokale damesvoetbalelftal tot oudere genieters. Zowel in groepjes als duo’s. Iedereen voelt zich hier prettig. De bar heeft een belangrijke sociale ontmoetingsfunctie. Mooi assortiment bieren en wijnen. Bij de wijnkaart heeft de gast keuze uit glas of fles.

Eigenaren: Hans en Jessica Knoop

Site: Eetcafedebeurs.nl

Prijs: fluitje € 2,20 / koffie € 1,90

Reageer op dit artikel