artikel

Café Top 100 2015 nr. 35: De Rede van Dronten, Dronten

Café

De buitenkant van De Rede Van Dronten ziet er gelikt uit. De Rede is een totaalbedrijf waarvan ook zalen en een cafetaria deel uit maken. Je kunt er meer doen dan alleen een borrel drinken: high tea, lunch, diner en in de late uurtjes heerlijk stappen.

Café Top 100 2015 nr. 35: De Rede van Dronten, Dronten

Er hangt een prima sfeertje. Tijdens ons eerste bezoek is het wat rustiger vanwege een evenement in de omgeving. We krijgen alle aandacht van de bediening en goede adviezen over wat te bestellen. Oprecht belangstellend komt de medewerkster terug naar onze tafel of we het ook echt lekker vinden. Ja! Tijdens ons tweede bezoek zit de zaak bijna vol, maar de aandacht voor de gast is er niet minder om. Direct bij binnenkomst een vriendelijk woord en weer kundig advies over de bieren. Veel vriendelijke, jonge mensen in de bediening op zaterdagavond. Als één van hen een lastige vraag krijgt over de wijn, zegt ze eerlijk dat ze er niet genoeg vanaf weet en dit even aan een wat meer ervaren collega gaat vragen. Prima opgelost!

Gastheer: Jeroen Groot

Site: Derede.nu

Prijs: fluitje € 2,25 / koffie € 2,25

Reageer op dit artikel