artikel

Café Top 100 2015 nr. 41: De Verleiding, Roermond

Café

De Verleiding, gelegen bij een brug over de Roer, laat op allerlei plaatsen en in allerlei vormen de naam van het café terugkomen in het bedrijf. Pronkstuk is een schilderij van een dame in verleidelijke pose, dat op het plafond gemonteerd is.

Café Top 100 2015 nr. 41: De Verleiding, Roermond

Het café oogt netjes, zonder klinisch of clean te zijn. Het is gezellig, huiselijk en heel eigen. Complimenten! Medewerkers stralen uit dat ze plezier hebben in hun werk en hebben veel aandacht voor hun gasten. Dit is een mooi voorbeeld van hoeveel verschil het maakt wíe er aan het werk is en hoe er gewerkt word. Waar enkele jaren terug nog wel eens gefronst werd bij de vraag naar alcoholvrij bier, is dat intussen zo normaal dat we nu een wedervraag krijgen: of we alcoholvrij pils of alcoholvrije radler willen. Wow. Men is trots op de plek in deze lijst: de Top 100 van vorig jaar ligt geplastificeerd op de stamtafel. Na deze editie is er nog meer reden om trots te zijn: De Verleiding maakt een sprong omhoog van liefst 27 plaatsen.

Eigenaren: Henrie Tijsse Klasen en Danielle Mertens
Site: Cafe-deverleiding.nl

Prijs: fluitje € 2,20 / koffie € 2,20

Reageer op dit artikel