artikel

Café Top 100 2015 nr. 42: De Walrus, Sneek

Café

De Walrus in Sneek ligt in het terrasrijke oude centrum van Sneek en heeft flink concurrentie van omliggende bedrijven. Maar daar steekt het terras van De Walrus met kop en schouders bovenuit, getuige de 14e plek in de Misset Terras Top 100.

Café Top 100 2015 nr. 42: De Walrus, Sneek

Niet alleen buiten, ook wat betreft het interieur kunnen Sneekse collega’s een voorbeeld nemen aan De Walrus: verrassend, verzorgd en met als extra bonuspunt het kindertoilet met laag deurtje. Alles keurig schoon, goed onderhouden en niet voorspelbaar. Hier is geïnvesteerd in kwaliteit. Neem alleen al de enorme leestafel met 22 stoelen. De zaak is groot en roept om een bezoek op een avond in het weekeinde. Sneakers aan en maar eens kijken wat er dan gebeurt. Een prima bedrijf, ongekende kwaliteit, service en vriendelijkheid. We gaan deze zaak niet vergelijken met de ‘jongere broer’ in Leeuwarden, die groter is en knap op plek 54 in deze lijst staat, maar dat doen we niet. Dit is de oer-Walrus, en daar kan niets tegenop.

Eigenaar: Bas Hollenberg en Arjen Rusticus
Site: Dewalrussneek.nl

Prijs: fluitje € 2,30 / koffie € 2,10

Reageer op dit artikel