artikel

Café Top 100 2015 nr. 45: D’r Klinge, Heerlen

Café

In het juryrapport staat vaak ‘professioneel’, en dat slaat uiteraard op de medewerkers van D’r Klinge. Mensen die wéten wat het prachtige horecavak inhoudt, hoe ze gasten een aangenaam verblijf kunnen bieden.

Café Top 100 2015 nr. 45: D’r Klinge,  Heerlen

Bij de verschillende bezoeken voelen we ons in de watten gelegd. We worden meteen bij binnenkomst begroet, er is tijd voor een praatje aan tafel, drankjes worden perfect uitgeserveerd en er komen door het verblijf heen kleine hapjes als pinda’s en olijven op tafel. Ook wordt bezorgd gevraagd of we niet op de tocht zitten, zo bij de deur. Erg gastvrij allemaal. Daarnaast heeft D’r Klinge twee zalen en is goed geworteld in het Heerlense verenigingsleven, waardoor het zelfs op een dinsdagavond gezellig druk is.
Dit bruine café is ruim opgezet, schoon en nodigt uit. Ook op drukke momenten is er voldoende aandacht voor individuele gasten, en blijft het personeel attent op binnen-komers en lege glazen. Alleen al voor de uitgebreide kaart met ruim zeventig bieren zouden we terugkomen.

Eigenaar: Roger Schreurs
Site: Drklinge.nl

Prijs: fluitje € 2,10 / koffie € 2,10

Reageer op dit artikel