artikel

Café Top 100 2015 nr. 56: Nielz, Almelo

Café

We vinden het leuk om te zien dat er veel wordt georganiseerd in het Almelose café Nielz. Zo is er bijvoorbeeld een roséproeverij om de nieuwe huiswijn te selecteren, samen met de gasten. Door ze inspraak te geven, kweek je loyaliteit, dat is de gedachte.

Café Top 100 2015 nr. 56: Nielz, Almelo

Er is keuze uit zes wijnen met hapjes. Bij Nielz zorgen ze via evenementen als high tea, high wine en high beers voor reuring in de zaak. Mede daardoor is het goed toeven in dit gezellige Twentse café. De eigenaar zoekt de samenwerking met de andere bedrijven. Dat is een goede zet: de krachten bundelen in deze economisch moeilijke tijd. Dit doen ze bijvoorbeeld door sushi te verkopen en dit te laten maken door anderen. Wie een hapje wil eten, kan terecht voor een maaltijdsalade of soep maar ook voor een rundersteak of vegagerechten. Glutenvrije producten staan net als vegetarische schotels, keurig vermeld. Voor koffieliefhebbers is er volop keuze. Daarnaast verzorgt Nielz catering. Een veelzijdig horecabedrijf dat van alle markten thuis is.

Eigenaar: Niels Mulder
Site: Nielz.nl

Prijs: fluitje € 2,40 / koffie € 2,10

Reageer op dit artikel