artikel

Café Top 100 2015 nr. 66: De Zwijger, Houten

Café

Tapperij De Zwijger is sinds 2002 gevestigd in de oude kern van Houten. Het café is zeven dagen in de week geopend voor een kop koffie, een lunch, drankje met bittergarnituur of diner. Een allround-horecabedrijf dus met verschillende speciaalbieren van de tap en nog eens meer dan dertig speciaalbieren uit de fles.

Café Top 100 2015 nr. 66: De Zwijger, Houten

Indrukwekkende feiten voor een indrukwekkend bedrijf. Want we constateren tijdens onze inspectie dat er volop wordt geborreld en gegeten van de prima cafékaart. Lekker levendig dus, zoals dat hoort in een Top 100-café. Blikvanger is de scheef gemonteerde tap. Handig bij het tappen omdat je dan het glas niet schuin hoeft te houden, laat een medewerker ons weten. Het personeel heeft de zaak onder controle en met hun ‘doenersmentaliteit’ komt het helemaal goed in deze tapperij. Het café nodigt uit om binnen te stappen straalt een gevoel van welkom uit. De Zwijger staat dan ook volledig terecht in de Café Top 100 en heeft potentie om naar boven te kruipen.

Eigenaren: Joop en Annelies Middelkoop
Site: Tapperijdezwijger.nl

Prijs: fluitje € 2,30 / koffie € 2

Reageer op dit artikel