artikel

Café Top 100 2015 nr. 67: Beekman & Beekman, Deurne

Café

Beekman en Beekman is een streekroman van Toon Kortooms, die in Deurne heeft gewoond. Het boek volgt de lotgevallen van de tweeling Mathieu en Hein Beekman uit de Peel en van hun vriend Hendrik van Ham. Beelden en citaten uit de beroemde streek-roman zijn overal zichtbaar in het horecapand in het centrum van Deurne, naast de kerk aan de markt.

Café Top 100 2015 nr. 67: Beekman & Beekman, Deurne

In Beekman & Beekman wordt ook goed verkocht. Het is een grandcafé waar gasten terecht kunnen voor een drankje en een hapje – en dat dan ook graag doen. Ook bestaat de mogelijkheid om er bruiloften, feesten, partijen, presentaties en vergaderingen te geven. Beekman & Beekman heeft een prachtige bar, mooie trappen en speelse hoekjes. In de zaak is een vide met uitzicht op de markt. Beekman & Beekman is met afstand het beste cafébedrijf van Deurne en staat al jaren fier in de Café Top 100. Ook deze editie hebben we weer een plaatsje gereserveerd voor Beekman & Beekman. Ditmaal op plaats 67.

Eigenaren: Vera en Mario Martens
Site: Beekmanbeekman.nl

Prijs: fluitje € 2,30 / koffie € 2

Reageer op dit artikel