artikel

Café Top 100 2015 nr. 75: ’t Stulpke, Uden

Café

Vriendelijke bediening en een prima sfeer, zo zijn onze juryleden eensgezind in hun bevindingen. Waarover ze het ook eens zijn: er komt een gemêleerd publiek bij het drukste café van Uden. ‘En dat vind ik altijd een goed teken.

Café Top 100 2015 nr. 75: ’t Stulpke, Uden

Tijdens een zomers bezoek zit het terras helemaal vol met een diversiteit aan gasten, die zich tegoed doen aan de speciaalbieren. Ook de vrouwen’, zo benadrukt het juryrapport. Het café geeft tijdens onze bezoeken een warm gevoel, heeft een nette bediening en is ook nog eens heel erg mooi en groot (al zijn de toiletten wel wat gedateerd). ‘Gelegen midden op het plein, met een leuk terras en dito serre. De bar ligt een niveau lager dan de serre en dat geeft het geheel een beetje speelsheid.’
Al deze positieve ervaringen zorgen ervoor dat deze Noord-Brabantse horecagelegenheid ook in het derde jaar in deze lijst een sprongetje maakt. ’t Stulpke was fanatiek deelnemer aan de strijd om de Publieksprijs. Via de website en de Facebook-pagina kon worden gestemd.

Eigenaar: Dick van Zutven
Site: Stulpke.nl

Prijs: fluitje € 2,10 / koffie € 1,90

Reageer op dit artikel