artikel

Café Top 100 2015 nr. 8: De Tijd, Oisterwijk

Café

Liefst twintig plekken omhoog voor dit topbedrijf van John Cornelissen en Mirjan Theuns. En dit nadat ze dit jaar in de Terras Top 100 ook al van plek 62 naar 16 raceten. Dit is geen toeval en dat blijkt ook als we het lyrische juryrapport onder ogen krijgen.

Café Top 100 2015 nr. 8: De Tijd, Oisterwijk

‘Driekwart van de tafeltjes is deze middag gevuld met mensen die van een lunch genieten, dat doen wij dan maar ook. De placemat die dagelijks nieuw is – en zelfs meerder keren per dag wordt aangepast met actualiteiten is een usp! In al mijn reizen over de wereld heb ik dit nog nooit gezien. En dit doen ze al vanaf de oprichting. Geweldig!’ jubelt het jurylid. Hadden we al gemeld dat hij lyrisch was over De Tijd? We quoten nog even verder:

‘Die Brabanders weten echt wel wat gastvrijheid is – ze zijn de absolute kenners van Nederland. Alles klopt, de zaak klopt, publiek klopt, communicatie klopt, producten kloppen. Een heerlijk horecabedrijf dat een voorbeeld is voor velen.’

Eigenaren: John Cornelissen en Mirjan Theuns
Site: Detijdoisterwijk.nl

Prijs: fluitje € 2,30 / koffie € 2,20

Reageer op dit artikel