artikel

Café Top 100 2015 nr. 81: De Sevewaeg, Sevenum

Café

De Sevewaeg in Sevenum ligt midden in het dorp op een toeristische plek. Het café heeft een mooie ligging tegenover de kerk, waar veel wandelaars en fietsers voorbij komen. Voor hen is het grote terras aan voorkant, met ruim honderd zitplaatsen, natuurlijk erg aanlokkelijk.

Café Top 100 2015 nr. 81: De Sevewaeg, Sevenum

Binnen hangt een leuke en prettige sfeer. We amuseren ons door de leuke tekstborden aan de muur, zoals: Vierentwintig uur in een dag en vierentwintig flesjes in een krat, toeval? Samen met platen van Charlie Chaplin en consorten lijkt het café ook wel een beetje op een cultureel centrum. Verder maakt de Sevewaeg een zeer nette en verzorgde indruk met de wc’s. De vriendelijke bediening komt geïnteresseerd over en dat is leuk. Ze geeft goede uitleg over de bieren en over de streek. De ober die ons helpt praat honderduit en is netjes. Personeel met verstand van zaken is een must. Door deze goede prestaties mag dit familiebedrijf een paar plaatsen stijgen. Succes in het komende jaar.

Eigenaren: Ton, Petra en Martijn Heesen Site: Sevewaeg.nl

Prijs: fluitje € 2 / koffie € 2

Reageer op dit artikel