artikel

Café Top 100 2015 nr. 93: Doerak, Delft

Café

Café Doerak in Delft staat dit jaar nieuw in de lijst. Het zit op een hoekje en heeft een terras. Onlangs breidde het café uit en dat is maar goed ook, want we vinden geen plaats in het oorspronkelijke gedeelte. Aan de bar worden we hartelijk begroet.

Café Top 100 2015 nr. 93: Doerak, Delft

De sfeer is goed: gasten praten gezellig en dat geroezemoes verdoezelt het feit dat er geen muziek speelt. Ondanks de drukte bedient het personeel, dat zich continu tussen de tafeltjes doorwringt, iedereen keurig. Aan de bar zitten is heerlijk, zeker met de Doerapp. Daarin vinden gasten een digitale menukaart met de volledige bierlijst inclusief smaken en promillages. Ook kunnen zij aangeven welke hun voorkeur genieten. Naast een fijne service is de app ook een goede manier om de wensen van je gasten in kaart te brengen. Gelukkig geeft niet alleen de app, maar ook het barpersoneel zeer deskundig advies over speciaalbieren. Wij vinden de Doerak en zijn personeel sympathiek en een Top 100-plek waardig.

Eigenaren: Jasper van Schie en
Marijke Vuik Site: Cafedoerak.nl

Prijs: fluitje € 1,90 / koffie € 1,90

Reageer op dit artikel