artikel

Café Top 100 2015 nummer 21 t/m 30

Café

Bekijk hier de nummers 21 tot en met 30 van de Café Top 100 2015.

Café Top 100 2015 nummer 21 t/m 30

21. Nobel, Ballum

Wie het kleine Ballum inrijdt kan niet om Nobel heen. Er is een slijterij met die naam, het hotel-café en restaurant natuurlijk en sinds kort zelfs de Nobel suites. In een oud kerkje werden twee fraaie suites gerealiseerd.
> Bekijk hier het juryrapport

22. Het Centrum, Horst

‘Wat heeft u aan alcoholvrij?’ Nog geen seconde nadat ons jurylid deze vraag heeft gesteld, beseft ze dat er hier bij Het Centrum op deze in-kopper maar één antwoord mogelijk is: ‘Kraanwater.’ Gelukkig blijkt het assortiment iets groter te zijn.
> Bekijk hier het juryrapport

23. De Stomme van Campen, Kampen

De Stomme van Campen zetelt in een plaatje van een pand. Leuk terras voor de deur, maar zeker als de dagen lengen en buiten zitten te fris wordt trekken de buitenlampen de gast bijna als vanzelf naar binnen. Groot is het café niet, wel knus.
> Bekijk hier het juryrapport

24. De Morgenstond, Griendtsveen

Vandaag de dag is De Morgenstond het kloppende sociale hart van Griendtsveen en lokt het ook de vele fietstoeristen als vanzelf naar binnen of het terras op dankzij de fraaie ligging. Fietsers kunnen hier letterlijk en figuurlijk even bijtanken.
> Bekijk hier het juryrapport

25. ’t Hemeltje, Bloemendaal

’t Hemeltje is een prachtig vierhonderd jaar oud café aan de drukke doorgaande weg van Haarlem richting het strand van Bloemendaal. Het terras voor de deur staat er aanlokkelijk bij.
> Bekijk hier het juryrapport

26. De Wolthoorn, Groningen

Vrijdagmiddag is voor velen hét perfecte cafémoment. De werkweek zit er op, een paar vrije dagen voor de boeg. Ook in De Wolthoorn is het gezellig druk als we aan het einde van de week dit café binnen stappen.
> Bekijk hier het juryrapport

27. Bar le Duc, Den Bosch

Bar le Duc in Den Bosch is een bruin café met een eigen brouwerij en terras in de Korenbrugstraat. ‘De kwaliteit in dit familiebedrijf is onmiskenbaar aanwezig,’ complimenteert de jury van de Café Top 100.
> Bekijk hier het juryrapport

28. ’t Pleintje, Hengelo (O)

Bier- en eetcafé ’t Pleintje is al bijna 35 jaar een geliefd speciaalbiercafé in Hengelo, met een bierkaart waar je je hoed voor afneemt. ’t Pleintje vormt een combinatie met het naastgelegen grand-café De Twee Wezen.
> Bekijk hier het juryrapport

29. De Ballentent, Rotterdam

Een van de bekendste horecabedrijven van Rotterdam, gelegen aan het water van de Nieuwe Maas. Een echt, authentiek bedrijf dat zijn naam te danken heeft aan de wereldberoemde gehaktballen die de kelners hier serveren.
> Bekijk hier het juryrapport

30. ’t Voorhuys, Emmeloord

Grand Café ’t Voorhuys noteert een mooie stijging van zes plaatsen dit jaar. Het terras zit bomvol als we aankomen. Wielrenners, gezinnen, opmerkelijk veel moeders en dochters en allochtone polderbewoners zitten te genieten van de ondergaande zon en hun drankjes.
> Bekijk hier het juryrapport

» Download hier de nummers 31 t/m 40 van de Café Top 100 2015.

Reageer op dit artikel