artikel

Café Top 100 2015 nummer 31 t/m 40

Café

Bekijk hier de nummers 31 tot en met 40 van de Café Top 100 2015.

Café Top 100 2015 nummer 31 t/m 40

31. Momfer de Mol, Den Haag

De Oude Molstraat in Den Haag is een gezellige straat met restaurantjes, winkeltjes en natuurlijk Momfer de Mol. Bij de voordeur staat het bomvol en we moeten ons er even doorheen wringen om binnen te komen.
> Bekijk hier het juryrapport

32. De Beurs, Meppel

In deze ranglijst twee bedrijven uit Meppel: Herberg ’t Plein op 78 en De Beurs op 32. Zeven plaatsen hoger dan vorig jaar. De Beurs zit in een mooi, opvallend pand aan de Grote Kerkstraat in Meppel. Dat alleen al is een bezoekje waard.
> Bekijk hier het juryrapport

33. Babo, Arnhem

Babo zit in een mooi hoekpand net buiten de loop van de winkels. Het terras is recent vernieuwd. Mooi gedaan! Ronde tafels met drie poten, hierdoor wiebelen ze niet. Mooie houten bank tegen de gevel, dus de ruimte optimaal benut.
> Bekijk hier het juryrapport

34. De Klomp, Delft

Vorig jaar de snelste stijger in de Café Top 100 en nu weer tien posities richting top voor De Klomp in Delft. Het café ligt wat afgelegen van het centrum van Delft, je moet het echt daadwerkelijk (op)zoeken als je het niet kent.
> Bekijk hier het juryrapport

35. De Rede van Dronten, Dronten

De buitenkant van De Rede Van Dronten ziet er gelikt uit. De Rede is een totaalbedrijf waar ook meerdere zalen en een cafetaria deel van uit maken. Hier kun je meer doen dan alleen een borrel drinken: high tea, lunch, diner en in de late uurtjes heerlijk stappen.
> Bekijk hier het juryrapport

36. De Hete Brij, Zwolle

De Hete Brij klimt gestaag in deze top 100. Van 58, naar 42 naar plek 36 dit jaar. Het bruine café met een vrouwelijke touch blijft een topprestatie leveren. Buiten en binnen ziet alles er goed uit.
> Bekijk hier het juryrapport

37. De Korenbloem, Tilburg

De locatie van Stapperij De Korenbloem is op het eerste gezicht niet optimaal: aan een druk kruispunt, buiten het centrum van Tilburg. Maar hier zitten juist veel kantoren en universiteitsgebouwen die voor aanloop zorgen en er is goede parkeergelegenheid.
> Bekijk hier het juryrapport

38. Sprakel, Lonneker

Eigenaar Mirco Bergink is in mei dit jaar uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemer van Overijssel, de jury roemde Bergink zijn gedurfd ondernemerschap. In 2009 werd het bedrijf getroffen door brand, de herbouw werd aangegrepen om naast een café ook een eetconcept neer te zetten.
> Bekijk hier het juryrapport

39. De Mug, Middelburg

Braai Tapperij De Mug bestaat ruim 41 jaar en geniet bekendheid in heel Middelburg en ver daarbuiten. Wie als toerist niet bij De Mug is geweest, is niet op Walcheren geweest. Niet alleen toeristen weten De Mug te vinden, ook lokale bier- en caféliefhebbers houden van deze ouderwets gezellige zaak.
> Bekijk hier het juryrapport

40. In den Ouden Vogelstruys, Maastricht

‘De Struys’, zoals kenners dit oeroude café liefkozend noemen, opende al in 1730 op de huidige locatie aan het Maastrichtse Vrijthof en staat daarmee in de lijst van oudste nog opererende bedrijven in Nederland, die weekblad Elsevier recent publiceerde.
> Bekijk hier het juryrapport

» Download hier de nummers 41 t/m 50 van de Café Top 100 2015.

Reageer op dit artikel