artikel

Café Top 100 2015 nummer 61 t/m 70

Café

Bekijk hier de nummers 61 t/m 70 van de Café Top 100 2015.

Café Top 100 2015 nummer 61 t/m 70

61. De 12 Balcken, Den Burg

Texel mag trots zijn op Taveerne De 12 Balcken. Dit bedrijf maakt een zeer goede indruk op onze jury. Een klein citaat uit het juryrapport: ‘wat een prettige, intieme sfeer. Veel donker hout, mooie lampen, verse bloemen en ruime lichtere serre achterin.’
> Bekijk hier het juryrapport

62. Koper, Zandvoort

Koper is een traditioneel café in het hart van Zandvoort. Het bedrijf heeft een prachtig terras voor de deur en de inrichting van de zaak is goed en schoon. Van de bierbehandeling worden we helemaal blij.
> Bekijk hier het juryrapport

63. Het Veulen, Den Bosch

Dit bekende bruine café met zijn lage krukjes in het schitterend uitgaansgebied van de Korenbrugstraat in Den Bosch staat er goed op. Het Veulen heeft een leuk terras en mooie bieren op de tap. Dit praatcafé heeft wat, merkt ons jurylid op.
> Bekijk hier het juryrapport

64. Nescafé, Nes

Het Nescafé blijft een wonderlijke zaak met twee gezichten. Overdag een lichtbruin (eet)café waar alles op rolletjes loopt. Het terras voor de deur is op mooie dagen een populaire pleisterplaats voor de vele toeristen die het eiland dan bevolken.
> Bekijk hier het juryrapport

65. Zeerust, Renesse

Tussen dorp en strand tegen de duinen van Renesse aan, ligt het multifunctionele bedrijf Zeerust. Een fijn adres voor een goede maaltijd of een heerlijk drankje. Volgens eigen zeggen ‘bent u hier op het juiste adres’. En dat klopt.
> Bekijk hier het juryrapport

66. De Zwijger, Houten

Tapperij De Zwijger is sinds 2002 gevestigd in de oude kern van Houten. Het café is zeven dagen in de week geopend voor een kop koffie, een lunch, drankje met bittergarnituur of diner. Een allround-horecabedrijf dus met meerdere speciaalbieren van de tap.
> Bekijk hier het juryrapport

67. Beekman & Beekman, Deurne

Beekman & Beekman is een grand café waar gasten terecht kunnen voor een drankje en een hapje, en dat dan ook graag doen. Ook bestaat de mogelijkheid om er bruiloften, feesten, partijen, presentaties en vergaderingen te geven.
> Bekijk hier het juryrapport

68. De Jaren, Amsterdam

Café De Jaren is al geruime tijd een begrip binnen en buiten Amsterdam. Niet alleen om het fameuze terras aan de achterzijde, met zicht op de Amstel, maar vooral om het totaalplaatje.
> Bekijk hier het juryrapport

69. Meesters, Tilburg

Stadscafé Meesters is voor het derde opeenvolgende jaar opgenomen in deze lijst met honderd beste cafés en maakt een prachtige sprong: van 92 naar plek 69. De Brabantse gelegenheid is gevestigd in een monumentaal hoekpand.
> Bekijk hier het juryrapport

70. Braakhekke, Bathmen

‘Bathmen mag blij zijn met dit dorpscafé en uitbater Wim Tijhuis’, zo laat het juryrapport aan duidelijkheid niets te wensen over. Braakhekke, gelegen tegenover de basisschool in het Overijsselse Bathmen, is ‘vaste gast’ in onze Top 100 en stijgt daarin steeds een paar plekjes.
> Bekijk hier het juryrapport

» Download hier de nummers 71 t/m 80 van de Café Top 100 2015.

Reageer op dit artikel