artikel

Café Top 100 2015 nummer 81 t/m 90

Café

Bekijk hier de nummer 81 t/m 90 van de Café Top 100 2015.

Café Top 100 2015 nummer 81 t/m 90

81. De Sevewaeg, Sevenum

De Sevewaeg in Sevenum ligt midden in het dorp op een toeristische plek. Het café heeft een mooie ligging tegenover de kerk, waar veel wandelaars en fietsers voorbij komen.
> Bekijk hier het juryrapport

82. De Ysbreeker, Amsterdam

De Ysbreeker in Amsterdam is een geweldige aanvulling op onze Top 100. Het aan de Amstel gelegen bedrijf is enorm, heeft een prachtige inrichting en een groot terras. Dit sfeervolle café doet ook aan als restaurant.
> Bekijk hier het juryrapport

83. Pelle’s, Deurningen

Het advies van de jury over Pelle’s in Deurningen? Rustig binnenglijden in de Café Top 100. Een zeer verzorgd exterieur met bloemenbakken, een groot schoon terras, oranje olielampjes en bloemen op tafel. De toon is gelijk gezet.
> Bekijk hier het juryrapport

84. Van Zanten, Rotterdam

Nieuw in de Café Top 100 is café Van Zanten op de Meent in Rotterdam. In het oog springend door de gele luifel, neonletters en het grote terras. Binnen is de jury aangenaam verrast door de uitstraling. Het heeft iets Frans café, bistro-achtigs.
> Bekijk hier het juryrapport

85. De Markt, Zevenaar

Gelegen bij de markt van Zevenaar ligt het gelijknamige café De Markt. Het jurybezoek vindt plaats op zaterdagochtend en de terrassen op het plein zijn er allemaal startklaar voor. Zo ook dat van De Markt, wat zich onderscheidt door mooi terrasmeubilair.
> Bekijk hier het juryrapport

86. Bolle, Tilburg

Aan een doorgaande weg in Tilburg ligt café Bolle. Niet te missen door het grote open front met een verzorgd terras, fraaie luifels en parasols. Meerdere bars, waaronder een cocktail & winebar, een podium achterin de zaak, kasten vol met bordspellen maken Bolle een echt studentencafé.
> Bekijk hier het juryrapport

87. Schiller, Aalten

Café Schiller in Aalten is een gezellige bruine kroeg met een geweldige tuin en terras. Het interieur is opgeleukt met leuke spreuken en teksten zoals: eerst koffie, dan bier. Het café heeft regelmatig optredens van bandjes.
> Bekijk hier het juryrapport

88. Zeezicht, Breda

Op de hoek van een horecastraatje in Breda ligt café Zeezicht. Hoewel de zaak omringt is door andere horeca springt zij er uit. Zeezicht heeft een leuk gevelterras met loungebanken, barkrukken, palmen en Perzische kleden. Het is een huiskamer buiten.
> Bekijk hier het juryrapport

89. Salud, Scharendijke

Eetcafé Salud is een bruin café gelegen aan de dorpsstraat van Scharendijke. Het café staat al jaren in de Top 100 en ook dit jaar brachten wij een bezoek. We nemen plaats aan een van de keurig nette tafeltjes en werpen een blik op de uitgebreide bierkaart.
> Bekijk hier het juryrapport

90. Schtad Zitterd, Sittard

Café Schtad Zitterd in Sittard legt de lat hoog voor haar collega’s aan het marktplein. De openslaande deuren nodigen uit om hier te gaan zitten. De basis is gewoon echt goed. Tel daar de gastvrijheid en ruime keuzemogelijkheden bij op en je hebt een Top 100-café.
> Bekijk hier het juryrapport

» Download hier de nummers 91 t/m 100 van de Café Top 100 2015.

Reageer op dit artikel