artikel

Café Top 100 2015 nummer 91 t/m 100

Café

Bekijk hier de nummers 91 t/m 100 van de Café Top 100 2015.

Café Top 100 2015 nummer 91 t/m 100

91. Usine, Eindhoven

Het grote stadscafé/restaurant Usine is één van de drie Eindhovense zaken in onze Top 100. Gelegen in de oude lichtfabriek in het hart van de bruisende stad Eindhoven. Aan het interieur te zien is Usine familie van Hotel New York.
> Bekijk hier het juryrapport

92. De Michel, Haaren

De Michel is nog steeds dat gezellige dorpscafé waar jong en oud elkaar treft om te drinken. Dat is de kracht van dit Top 100-café. Hier zitten altijd wel mensen binnen. En met lekker weer buiten, want het is goed toeven op het terras.
> Bekijk hier het juryrapport

93. Doerak, Delft

Café Doerak in Delft is dit jaar nieuw in de lijst. Het café ligt op een hoek en heeft een mooi terras. Onlangs breidde het café uit en dat is maar goed ook, want we vinden geen plaats in het originele gedeelte.
> Bekijk hier het juryrapport

94. Jan & Jan, Didam

Opnieuw een plek in de Café Top 100 voor het prachtig gelegen Jan & Jan in Didam. Het café heeft een groot terras waar iedereen lekker kan komen zitten. De bediening is vriendelijk, behoudt het overzicht en blijft ook in het oog van de gaten.
> Bekijk hier het juryrapport

95. De Oude Mol, Den Haag

In café De Oude Mol, vernoemd naar de straat waarin ze ligt, hangt een relaxt sfeertje. Tijdens het jurybezoek is het druk, maar niet té. De bar zit lekker vol met een mengelmoes van oudere mensen, studenten en jonge stelletjes.
> Bekijk hier het juryrapport

96. Faber, Nijmegen

Café Faber in Nijmegen is in onze ogen een echt buurtcafé. De zaak, liggend op een hoek, heeft een mooie uitstraling en ziet er van buiten al erg gezellig uit. De stijl van het café kun je beschrijven als een mix van oud bruin en modern.
> Bekijk hier het juryrapport

 

97. Papeneiland, Amsterdam

Op de hoek van de Brouwersgracht en de Prinsengracht in Amsterdam zit Papeneiland. Het pand, gevestigd in een prachtig rijksmonument, is van binnen klein maar zeer authentiek en fraai. Voor meer historie is de bijpassende site van Papeneiland een aanrader.
> Bekijk hier het juryrapport

98. De Vlaamsche Reus, Wageningen

Vaste gasten van De Vlaamsche Reus komen voor haar speciaalbieren. Het assortiment is groot, de behandeling van het bier is perfect en qua productkennis kunnen veel cafés hier iets leren.
> Bekijk hier het juryrapport

99. De Zwarte Ruiter, Den Haag

Drie keer maar liefst bezocht de jury De Zwarte Ruiter in Den Haag. Twee keer zitten het Haagse café en haar terras bomvol. De drukte op het terras, wat ligt aan de Grote Markt, kan erg gezellig zijn. ‘Wij combineren twee gezichten van Den Haag’, zegt de website.
> Bekijk hier het juryrapport

100. Hesp, Amsterdam

Bij Hesp kun je geweldig buiten zitten aan de Amstel in Amsterdam. Het café is uitnodigend en er hangt een gezellige sfeer. Niet voor niets weten veel mensen het café iedere keer weer te vinden.
> Bekijk hier het juryrapport

Reageer op dit artikel