artikel

Terras Top 100 2015 nummer 10 Captain Cook’s, Roosendaal

Café

Een vaste gast in deze lijst en ook nu weer een mooie notering. Deze 10e plek levert het bedrijf tevens de titel Provinciewinnaar Noord-Brabant op. En dat is niet meer dan terecht.

Terras Top 100 2015 nummer 10 Captain Cook’s, Roosendaal

Het terras van Captain Cook’s ligt achter het bedrijf en is mooi en verzorgd aangelegd met planten, een watervalletje en een hoger en een lager deel. En het is druk als we komen deze vrijdag namiddag. Dat is aan de medewerkers niet te merken overigens. Ze lopen er netjes aangekleed en verzorgd bij.

 

Zodra we het terras op stappen valt een meer dan vriendelijk ‘Goedemiddag’ ons ten deel. Uitermate correct worden we verder te woord bestaan. Als de door ons bestelde uiensoep op tafel komt, zijn we aangenaam verrast. Het geheel smaakt niet alleen geweldig, het ziet er ook netjes verzorgd uit. Eten doe je immers ook met je ogen. Na het afrekenen wordt ons een fijne dag toegewenst en terwijl we weggaan, zien we dat onze tafel snel weer klaargemaakt wordt voor eventuele nieuwe gasten. Nee, hier begrijpen ze ’t wel.

Markt 17
www.cooks.nl

 

Lees meer over de Terras Top 100 van 2015. of: Wie staat er op nummer 9 in de Terras Top 100 2015? Lees het hier.

Reageer op dit artikel