artikel

Terras Top 100 2015 nummer 45 Spark The Hague, Den Haag

Café

Spark The Hague is een bar die je mag verwachten bij een hotel als het Haagse Hilton. Het maakt deel uit van het restaurant Pearl en is een hippe, trendy bar die zich richt op onder andere ‘after work drinks’ en ‘Saturday night’.

Terras Top 100 2015 nummer 45 Spark The Hague, Den Haag

Een zaterdagavond is het niet tijdens ons bezoek, maar deze donderdagmiddag blijkt het ook meer dan goed vertoeven. De stopkracht van het terras is groot. loungebanken en hoge en lage tafels die zijn voorzien van witte sfeerlichten en houders met  menukaarten. De windschermen en zwarte bloembakken maken het af.

Vrijwel direct na aankomst worden we leuk aangesproken door de medewerker: ‘Een goede keuze om aan het water te gaan zitten. Kan ik u iets als lunch aanbieden?’ Zo, die is binnen, fijn hoor. De bediende is professioneel, belangstellend en attent. De cappuccino serveert hij in een grote kop met twee koekjes. De koffie is krachtig en goed van smaak. Fijn om te merken dat ze het terras er niet ‘bij doen’, maar dat hier volledige focus is en dat ook niet-gasten van het Hilton volledig in de watten worden gelegd.

Zeestraat 3
www.restaurantpearl.com

Reageer op dit artikel