artikel

Terras Top 100 2015 nummer 50 Tante Loes, Rhenen

Café

Als we aankomen bij Tante Loes, parkeren we de auto langs de Rijn. Vanaf hier kun je een kleine wandeling richting Tante Loes maken. Ze hebben ook een parkeerplaats, maar op een zonnige dag is het de moeite van het lopen meer dan waard.

Terras Top 100 2015 nummer 50 Tante Loes, Rhenen

Dat is het terras van deze Rhenense zaak ook. De uitstekende service van de medewerkers, die oog voor detail hebben en de veelzijdigheid van de locatie maken dat restaurant Tante Loes al jarenlang een bekend begrip in de regio is. Langs de rand van het terras, dat hoog ligt, is een wand van glas geplaatst, zodat je uit de wind zit maar het zicht op de rivier behoudt. De aantrekkelijkheid van het terras zorgt ervoor dat we er zelfs met jas aan plaats zouden willen nemen.

De medewerker die onze wijn serveert, houdt het glas keurig bij het pootje vast. Verderop wordt een flesje uitgeschonken en ook het glas bier ziet er goed getapt uit. Fraai is ook het boventerras, waar je tijdens feesten en partijen een prachtig uitzicht op wederom de rivier, maar ook het landschap erachter en aan de andere kant Rhenen hebt.

Veerplein 1
www.tanteloes.com

Reageer op dit artikel