artikel

Terras Top 100 2015 nummer 51 De Cantharel, Apeldoorn

Café

Apeldoorn is goed vertegenwoordigd dit jaar in de Terras Top 100. En daar hoort – uiteraard zouden we bijna zeggen – ook deze parel bij. Een mooi groen terras met vrolijke bloemen op tafel en grote bloembakken tussen de tafels, op de Veluwe en toch dicht bij de A1.

Terras Top 100 2015 nummer 51 De Cantharel, Apeldoorn

Zo begint de jury zijn omschrijving van dit terras van het Van der Valk Hotel in Apeldoorn. Er lopen verzorgde medewerkers rond die ons direct aanspreken en correct de bestelling opnemen. Als we vragen hebben over de producten, krijgen we duidelijke uitleg. Er is overduidelijk aandacht aan besteed, want ze weten alles, zonder dat we ons bezwaard hoeven voelen dat we lastige vragen stellen. En omdat we rond lunchtijd neerstrijken, vragen ze ook direct of we ook iets willen eten. Slim en lucratief, die bijverkoop.

Een vriendelijk gesprekje over het weer wordt afgesloten met ‘Uw bestelling komt er zo aan, mevrouw.’ Hoewel dit geen terras is waar je per toeval terechtkomt, is het een zeer aangenaam verblijf. Lekkere verse smoothies en een prima twaalfuurtje voor de lunch.

Van Golsteinlaan 20
www.vandervalkapeldoorn.nl

Reageer op dit artikel