artikel

Terras Top 100 2015 nummer 55 De Korte Duinen, Soest

Café

Op een zonnige dag nemen we plaats op het terras van De Korte Duinen. Het ligt vlakbij de Soesterbossen en landverstuivingen en is daardoor een prima uitvalsbasis voor een wandel- of fietstocht. Bij aankomst valt ons direct op dat het terras er mooi en smaakvol uitziet. Het nodigt echt uit om plaats te nemen.

Terras Top 100 2015 nummer 55 De Korte Duinen, Soest

Zodra we zitten, worden we begroet met een vriendelijk ‘Goedemiddag’. Onze bestelling wordt opgenomen en vrijwel direct komt de medewerker terug met onze cola. Ze legt de viltjes neer en zet de flesjes er netjes op. De cola is heerlijk koud. Alle medewerkers zien er verzorgd uit in hun bedrijfskleding en zijn duidelijk herkenbaar.

Zodra er gasten vertrekken wordt alles direct weer in orde gemaakt. Tafels worden goed schoongemaakt, stoelen herschikt en de kaart op zijn vaste plekje gelegd. Als onze cola op is, komt de medewerker ook direct langs om te vragen of we nog iets willen. En daar zeggen we geen nee tegen, het is nog geen tijd om naar huis te gaan. Inderdaad: dit is een prima uitvalsbasis.

Birkstraat 108
www.dekorteduinen.nl

Reageer op dit artikel