artikel

Terras Top 100 2015 nummer 64 De Colonie, Breda

Café

Een horecastad van formaat, Breda. We komen er graag en ons bezoek aan De Colonie bewijst eens te meer waarom. We hebben geluk dat net een tafeltje is vrijgekomen als we arriveren, hier in het hart van Breda.

Terras Top 100 2015 nummer 64 De Colonie, Breda

Het terras, opgevrolijkt met planten, hier en daar een lantaarn en modern meubilair, heeft een chique uitstraling, zo noteert ons jurylid. De medewerkers zien er stuk voor stuk onberispelijk uit in hun witte blouse en broek met zwart schort.

Ondanks dat er veel gasten op het terras zitten, is er voldoende personeel aanwezig om service en gastvrijheid te verlenen. Daarmee bevestigt De Colonie de woorden op de website: ‘De Colonie staat bekend om haar persoonlijke en gastvrije aanpak waarbij u als gast centraal staat.’ Ons jurylid wil de wienermelange met pinpas afrekenen. Zonder dralen haalt de medewerker het pinapparaat op. ‘Fijne service’, schrijft onze mystery visitor. Ook dat compliment mag met Brabantse bedrijf in zijn zak steken. Het houdt de naam van horecastad Breda hoog.

Grote Markt 26-28
www.colonie.nl

Reageer op dit artikel