artikel

Terras Top 100 2015 nummer 82 Bie de Tantes, Eys

Café

Vorig jaar namen ze uit eigen beweging een jaartje niet deel aan de Terras Top 100, maar gelukkig besloten ze zich dit jaar weer in te schrijven. En welhaast automatisch zorgt dat ervoor dat ‘de tantes’ weer in de lijst staan.

Terras Top 100 2015 nummer 82 Bie de Tantes, Eys

Nostalgie en bourgondische gezelligheid komen samen in deze horeca-uitspanning en op het terras. De beelden van de twee tantes bij de ingang, de verzorgde tafels met bloemen erop, nodigen uit tot een bezoek. Wie door het Limburgse Eys rijdt, kan niet om deze pleisterplaats heen. Fietsers en wandelaars worden warm onthaald bij herberg Bie de Tantes. Compleet met de mogelijkheid om een voetenbadje te nemen.

De twee eigenaren, Monique Krul en Iet de Beer (‘de tantes’), en hun personeel leggen hun gasten graag in de watten. Tijdens ons bezoek, voelen we ons welkom door de spontane en de hartelijke begroeting. We bestellen thee en krijgen een plank met isolatieglas, suikerzakje, lepeltje en een koekje. Keurig verzorgd. De kwaliteit is prima. Positieve verrassing: de thee blijft lekker op temperatuur. Welkom terug!

Wittemerweg 29
www.bie-de-tantes.nl

Reageer op dit artikel