artikel

Terras Top 100 2016 nummer 11: ’t Zwaantje, Mook

Café 3577

Een nieuw terras voor ons, we zijn nieuwsgierig. Zeker omdat er in de eerste ronde zo goed is gescoord. We gaan naar het meest noordelijke puntje van Limburg en treffen daar een uitnodigende uitspanning langs de rand van een bos, langs een fietsroute. Dit is een prachtig terras, verzorgd, fris, met mooi meubilair, zoals we het overal zouden wensen.

Terras Top 100 2016 nummer 11: ’t Zwaantje, Mook

Het is een combinatie van hedendaagse terrasmeubels en steigerhout. Verzorgde bloemen en plantenbakken; op details is gelet.

‘t Zwaantje is een laagdrempelige herberg, met zichtbaar een vaste gastenkring. Diverse tafels zijn blijkbaar voor hen gereserveerd, dus menen we een goed lopend bedrijf aan te treffen. Maar ook als ‘nieuwe’ gast voel je je hier welkom. Niet in de laatste plaats door de medewerkers. Allen dragen een keurig gestreken zwarte bedrijfsblouse, zwarte pantalon, zwarte sloof met logo van het bedrijf en allemaal keurig gepoetste zwarte schoenen (geen gympen, keurig verzorgde schoenen). Om door een ringetje te halen.

Als je dan ook nog eens de gastvrijheid die hier wordt geboden, in ogenschouw neemt, dan snap je deze elfde plek ook meteen. Wat een geweldig terras.

Groesbeekseweg 106
T-zwaantje.nl

Terug naar de ranglijst…

Reageer op dit artikel