artikel

Terras Top 100 2016 nummer 15: Het Maashotel, Broekhuizen

Café 871

Ons bezoek aan Het Maashotel was wel heel prettig, alleen al kijkend naar de omstandigheden: een mooei zaterdag, eind van de middag, zo waar de avond begint. En dan kom je op dit terras: een plaatje. Romantisch, warm, mooi niveau, schilderachtig, mooie begroeiing van wijnranken, mooie rozenstruiken, zowel tegen het pand aan als de omheining van het terras.

Terras Top 100 2016 nummer 15: Het Maashotel, Broekhuizen

Een prachtig terras aan de uiterwaarden van de (overvolle) rivier de Maas met uitzicht op een pontje en de bierbrouwerij van Hertog Jan aan de andere kant van de Maas. Het terras geeft werkelijk een ‘wauw!’-effect, door de ligging en de uitstraling. We zijn onder de indruk.

Maar we zijn hier vanwege een vakprijs en letten dus – ook – op heel andere dingen. En dan wordt je zó welkom geheten. Opnieuw wauw! We worden vriendelijk ontvangen door twee frisse, gastvrije medewerkers, die zichtbaar zijn begaan met het bedrijf en die duidelijk weten waarmee ze bezig zijn; ze stralen professionaliteit en oprechte hartelijkheid uit. Passie voor gastheerschap. (keurig verzorgd) zoals we het overal zouden wensen, met een uitstraling waarbij je jezelf al snel gemakkelijk voelt. Je wordt oprecht welkom geheten.

De rest van ons bezoek verloopt ook vlekkeloos, het is te veel om hier allemaal kwijt te kunnen. Wat we nog wel even kwijt willen over het terras van Het Maashotel: wát een topervaring!

Veerweg 9
Hetmaashotel.nl

Terug naar de ranglijst…

Reageer op dit artikel