artikel

Terras Top 100 2016 nummer 16: De Walrus, Leeuwarden

Café 5391

De beide vestigingen van De Walrus – Leeuwarden en Sneek – gingen begin dit jaar over in andere handen. De nieuwe eigenaar was al bedrijfsleider en zo op het eerste gezicht heeft hij weinig veranderd aan de succesformule.

Terras Top 100 2016 nummer 16: De Walrus, Leeuwarden
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dit terras in de binnenstad wordt gerund als één geoliede machine. Er loopt veel personeel rond en iedereen weet wat hij of zij moet doen. Dit forse terras is regelmatig al bomvol als er bij de (over)buren nog volop tafels en stoelen beschikbaar zijn. Desondanks worden gasten altijd snel begroet, en als de bestelling is opgenomen komt niet veel later een vlotte jongeman de drankjes op tafel zetten. Op de kaart zien we dat, vergeleken met vorig jaar, een paar regionale bieren erbij zijn gekomen. Zoals Grutte Pier uit Leeuwarden en Meerpael, gebrouwen in Sneek. Bij vragen hierover loopt de serveerster even naar binnen voor het juiste antwoord. Zo hoort het.

Gouverneursplein 35-37
Dewalrus.nl

Terug naar de ranglijst…

Reageer op dit artikel