artikel

Terras Top 100 2016 nummer 19: Het Wapen van Ermelo, Ermelo

Café 605

Midden in het kleine centrum van Ermelo is dit terras simpelweg niet te missen. Uitermate ‘strak’ staan de tafels en stoelen opgesteld. ‘En dat bedoel ik positief’, vermeldt ons jurylid erbij.

Terras Top 100 2016 nummer 19: Het Wapen van Ermelo, Ermelo

‘De tafels staan zo keurig uitgelijnd, en de stoelen zijn zo netjes aangeschoven en alles is zo militaristisch gelijk opgedekt… Ik verdenk ze ervan met een liniaal te werken. Zelden een strakker opgesteld terras gezien dat zo optimaal gebruikmaakt van de ruimte’. Aan de overkant van de straat staat nog een terrasgedeelte en ook dat ziet er aanlokkelijk uit. En leuk ook, die bakken met viooltjes. Het pand zelf van waaruit de bestellingen worden geserveerd, is goed onderhouden, maar ademt weinig historie.

‘Van de ligging moeten ze ‘t niet hebben, maar vervolgens doen ze er alles aan om het terras tiptop in orde te hebben. Dat kan ik mij goed voorstellen hier midden in het centrum. Hier loopt iedereen voorbij; dan wil je stopkracht hebben. Alles staat super strak, mooi geordend en de medewerkers verstaan hun vak, zeer gastvrij en kundig. Dat verdient een dikke plus!’

Stationsstraat 78
Wapenvanermelo.nl

Terug naar de ranglijst…

Reageer op dit artikel