artikel

Terras Top 100 2016 nummer 26: Joseph aan de Poel, Aalsmeer

Café 635

Een mooi ingerichte zaak, die de speelse stijl van binnen naar buiten heeft doorgetrokken. Onder een paar forse Hertog Jan-parasols staat een terras dat is samengesteld uit losse tafels en stoelen, een stamtafel en een wandbank tegen de gevel.

Terras Top 100 2016 nummer 26: Joseph aan de Poel, Aalsmeer
25-01 HOOFDDORP/AALSMEER MISSET HORECA BAR BISTRO JOSEPH ©KASTERMANS STUDIO

Het uitzicht mag er ook zijn. Een jachthaven waar de bootjes in- en uitvaren. In deze levendige ambiance worden we vlot en proactief geholpen. ‘We hebben wel zin in iets lekkers’, oppert het jurylid.

‘Zal ik dan een lekkere cocktail voor u maken’, is de vlotte reactie. Dat mag zeker! Op de kaart staat een keur aan varianten en de mixdrank is duidelijk hét vloeibare speerpunt in de bedrijfsvoering. Gelukkig lopen er voldoende collega’s rond, want de bereiding duurt even. ‘Als je alleen op het terras staat, heb je die tijd eigenlijk niet’, denkt hij. Maar dat is nu niet het geval. De medewerkers dragen niet allemaal een sloof, maar zijn door de nette bedrijfskleding prima herkenbaar.

Voorstraat 2
Josephaalsmeer.nl

Terug naar de ranglijst…

Reageer op dit artikel