artikel

Terras Top 100 2016 nummer 32: ’t Edelhert, Elspeet

Café 533

Is het toeval? Het flesje Bru-bronwater dat op tafel wordt gezet, heeft een hert in het logo. Net als ’t Edelhert zelf. Het zou getuigen van een mooi oog voor detail.

Terras Top 100 2016 nummer 32: ’t Edelhert, Elspeet

Toch wordt het flesje met de woorden: ‘Alstublieft, één Spa Rood op tafel gezet.’ Forse reclamecampagnes ten spijt, het blijft onbegonnen werk voor al die niet Spa-merken om de eigen naam ook in het geheugen van de Nederlandse waterdrinker te planten.

’t Edelhert is een typisch Veluws bedrijf. De regio trekt veel toeristen en daar wordt goed op ingespeeld. Hoewel de zaak aan twee kanten grenst aan een doorgaande autoweg, is het goed toeven op het terras. De uitstraling is fraai. ‘Het ziet er allemaal netjes uit, met veel groen zoals coniferen, klimop, planten en bloemen. Het meubilair is in goede staat. De parasols zijn weliswaar gesponsord (Warsteiner), ze zijn wel mooi’. Wel detoneren ze volgens ons jurylid met de lelijke plastic voet waarin ze zijn geplaatst. De medewerkers zijn uitermate vriendelijk en begroeten de gasten hartelijk.

Nunspeterweg 15
T-edelhert.nl

Terug naar de ranglijst…

Reageer op dit artikel