artikel

Terras Top 100 2016 nummer 4: Alt Arce, Arcen

Café 1762

Een inmiddels bekende naam in de lijst. De tweede plek bracht Alt Arce vorig jaar veel roem. Ook dit jaar wist Roger Hamelers samen met zijn rechterhand Emie van IJzendoorn, zijn vrouw Riny en heel het team door te dringen tot de hoogste regionen van de lijst

Terras Top 100 2016 nummer 4: Alt Arce, Arcen

Betekent plek 4 dan dat het dit jaar minder was? Allesbehalve. De hoofdjury constateerde flink veel progressie in het Noord-Limburgse. Het is de enorme ontwikkeling in de lijst, waardoor Alt Arce door drie topbedrijven is voorbijgestreefd. Want ook dit jaar togen zowel mystery visitors en vakjuryleden als de hoofdjuryleden naar Arcen om het bedrijf te beoordelen.

Gezien het feit dat we bekend zijn na ons bezoek van vorig jaar, stuurden we een nieuw jurylid langs. Zij ging enigszins bevooroordeeld op pad. ‘Dus dit is de nummer 2 van vorig jaar? Laat maar eens zien dan’, was haar insteek. Nadat ze haar bezoek had afgerond, volgde een WhatsAppje: ‘Jeetje, wat fantastisch.’ Wat later: ‘Echt alles was perfect, van het begin tot het eind. En zo oprecht ook.’
We bedoelen maar. Wie in de Terras Top 100 belandt, heeft écht een wereldzaak om trots op te zijn. Het verschil aan de top is echter dermate miniem, dat het af en toe stuivertje wisselen is. Alt Arce is zo’n wereldbedrijf. Een topondernemer met waanzinnig goed personeel, waarvan we alleen maar kunnen zeggen: chapeau!

Raadhuisplein 16
Altarce.nl

Terug naar de ranglijst…

Reageer op dit artikel