artikel

Terras Top 100 2016 nummer 41: Van der Valk, Leiden

Café 1003

Zou er bij deze verkiezing een prijs zijn voor het mooiste hotelterras, grote kans dat deze naar het Van der Valk Hotel in Leiden zou gaan. Dit bedrijf wijkt in alles af van de bekende Valk-hotels langs de snelwegen.

Terras Top 100 2016 nummer 41: Van der Valk, Leiden

Het fraaie gebouw staat aan het water. Een groot deel van terras grenst hieraan. Een ander deel is ‘om de hoek’ geplaatst. Het is echter duidelijk wel één geheel. ‘Zeer mooi en verzorgd’, is ook wat het jurylid heeft genoteerd.

‘Alle tafels uniform met kaart en asbak, en medewerkers die oprecht aardig zijn en met een open houding de gasten tegemoet treden. Ook blijven ze beleefd. ‘Dat ze steeds ‘dank u wel, mijnheer’ of ‘alstublieft, mijnheer’ zeggen, vind ik erg correct.’ De cappuccino is smakelijk, al is de melk duidelijk niet met de hand opgeschuimd. Het is ook geen must, want het komt de snelheid wel ten goede. Als we afrekenen, moeten we zelf om het bonnetje vragen. Geen probleem! Binnen een paar seconden is het binnen alweer opgehaald en staat de medewerker aan onze tafel.

Haagse Schouwweg 14
Hotelleiden.nl

Terug naar de ranglijst…

Reageer op dit artikel