artikel

Terras Top 100 2016 nummer 43: Moulin Bistronomie, Borculo

Café 337

Jarenlang gooide het terras van De Olliemölle hoge ogen in deze lijst. Vorig jaar veranderden eigenaren Raymond Prinsen en Gea Meppelink het concept en ze maakten er de Olliemölle Stube van. Bier, wijn, bratwurst en wienerschnitzel. Gemütlichheit op niveau.

Terras Top 100 2016 nummer 43: Moulin Bistronomie, Borculo

Het bijbehorende terras is maar een paar dagen in de week open. Maar niet getreurd. Aan de overkant van het water is het op het buitenmeubilair van Moulin Bistronomie ook goed toeven. In de bijna schilderachtige omgeving en met uitzicht op het draaiende waterrad is er niet veel voor nodig om een ontspannen vakantiegevoel te creëren.

Dit is een fijn terras. De hond die met zijn twee baasjes het terras op komt lopen, krijgt ongevraagd een bak water voor de neus, en dat smaakt. Wij genieten ondertussen van een uitstekend gezette kop koffie met een punt huisgemaakt appelgebak. Ook het biertje dat hierna wordt besteld, smaakt prima en is bovendien uitstekend getapt. Wie zich verveelt pakt er één van de vele glossy’s of de krant bij die op een tafeltje klaarliggen. Voor dit soort details kom je terug.

Het Eiland 1
Moulinborculo.nl

Terug naar de ranglijst…

Reageer op dit artikel