artikel

Terras Top 100 2016 nummer 50: Het Rheins, Enter

Café 267

‘Genieten op zijn Twents’, dat is hier meer dan goed mogelijk volgens het bedrijf zelf. Gelegen in een fraai landschap ligt het terras er prima bij.

Terras Top 100 2016 nummer 50: Het Rheins, Enter

Het jurylid komt op een rustig doordeweeks tijdstip en heeft hierdoor het terras voor zichzelf. Als hij aangeeft iets te willen eten, komt vlot de menukaart op tafel. ‘Ik vermoed dat deze standaard wél in de houder staat’, merkt hij op. Aan een tafel verderop drie heren die bij de zaak horen. Ook zij groeten vriendelijk. Als hun collega ziet dat er een laptop op tafel wordt gelegd, zegt hij dat deze is aan te sluiten op de parasolvoet. Attent.

De bestelde tonic is prima. Bij het bestellen is gevraagd of er ijs en een schijfje citroen bij gewenst zijn. Een aardige geste. ‘De salade is écht een aanrader. Rijkelijk gevuld met pijnboompitten en zongedroogde tomaten, top! Ik moet mee naar binnen om te pinnen. Daarvoor excuseert hij zich en hij vertelt er gelijk bij dat volgende week de handhelds komen. Dat maakt hem naar eigen zeggen ‘zielsgelukkig’.’

Reintszijweg 5
Het-rheins.nl

Terug naar de ranglijst…

Reageer op dit artikel