artikel

Terras Top 100 2016 nummer 59: Pitch & Putt Golf Bussloo

Café 667

Pitch&Putt Golf Bussloo deed vorig jaar voor het eerst mee en wist direct een plaats te bemachtigen in de lijst! Het terras dat direct gelegen is aan het meer van Bussloo, eindigde toen op de 99e plek. Dit jaar staat het terras een flink aantal plaatsen hoger. En dat is met een reden.

De locatie is prachtig, en het personeel erg vriendelijk. Het terras ziet er deze zonnige donderdagmiddag netjes uit: stoelen zijn aangeschoven, er ligt geen zwerfvuil op de grond, de tafels zijn schoon en keurig opgedekt. We worden begroet door een medewerker die oogcontact maakt en glimlacht. Prettig! Een begroeting die oprecht overkomt. Binnen twee minuten staat er iemand aan tafel om de bestelling op te nemen. En dat is sneller dan verwacht. Als we koffie bestellen, vraagt de medewerker vriendelijk ‘of we daar een appeltaartje bij lusten’. Kijk, zo eenvoudig kan het zijn. We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken: bijverkoop! Dat is zo belangrijk en het is een kleine moeite. We bestellen de appeltaart en die smaakt ons prima.

Wat verder opvalt: de bediening houdt oog voor alle gasten, glimlacht gedurende het contact en bedient de gasten rustig, vriendelijk en correct. Bestellingen worden afgesloten met de prettige woorden dat het eraan komt. Ook lege glazen worden snel opgemerkt. De glimlach van de medewerkers levert een extra compliment op: ‘Houd die vast, komt erg positief over!’

Withagenweg 17
www.pitchputtbussloo.nl

Terug naar de ranglijst…

Reageer op dit artikel