artikel

Terras Top 100 2016 nummer 6: Gina, Leidschendam

Café 1336

Restaurant Gina is één van de tien zaken van de man achter Big Horeca, René Bogaart. In deze lijst vinden we tevens Clooney uit Zoetermeer, ook in zijn portfolio, terug.

Terras Top 100 2016 nummer 6: Gina, Leidschendam

Hier in Leidschendam zijn het echter Samantha en Stephan Spitsbaard die met hun team een topnotering in deze lijst wisten te behalen. Meerdere malen wisten ze juryleden te verrassen met hun service en hun gastvrijheid, getuige de enthousiaste rapporten die bij de redactie op de burelen vielen.

Dat begint al als het terras wordt bezocht en ons jurylid komt aanlopen. ‘Vanaf halverwege de andere kant van het terras werd er al meteen oogcontact gelegd en werd ons vriendelijk ‘Goedemiddag’ geheten. De medewerker komt op ons aflopen om ons tot dienst te zijn. Keurig, echt zoals je hoopt en verwacht.’

De rest van het bezoek zou het niet veel minder worden. Van het opnemen van de bestelling, tot het uitserveren en de aankleding van zowel het terras als de medewerkers, alles is tot in perfectie geregeld hier. Het is te merken dat hier veel wordt getraind, iets wat René Bogaert bevestigt. Van bier- tot koffieleverancier, alle aangeboden trainingen worden gretig aangepakt. We begrepen dat bij een top-5-notering de hele zaak naar Barcelona mocht. Maar een kniesoor die op één plekje let… Toch, René?

Weigelia 32-34
Bighoreca.nl/gina2012

Terug naar de ranglijst…

Reageer op dit artikel