artikel

Terras Top 100 2016 nummer 79: De Vossenberg, Vierhouten

Café 393

Het terras van hotel en restaurant De Vossenberg is een stuk speelser ingericht dan het bijna klassiek te noemen interieur dat bestaat uit leren fauteuils en veel donker hout. Het bedrijf ligt midden op de Veluwe en trekt dan ook veel dagjesmensen en (weekend)toeristen.

Terras Top 100 2016 nummer 79: De Vossenberg, Vierhouten

Op de site worden meerdere aantrekkelijke arrangementen aangeboden. Het terras is een combinatie van (lounge)banken, stoelen, krukken en in hoogte variërende tafels. Ook staan er fraaie terraskachels. Hoewel een boom voor flink wat schaduw zorgt, staan er op zonnige dagen ook forse Hertog Jan-parasols klaar om te worden opengeklapt.

‘Het ziet er goed uit. Netjes en verzorgd. Je ziet dat er aandacht aan wordt besteed’, merkt ook ons jurylid op. Als de drankjes van de eerste ronde zijn opgenomen, valt het hem op dat er niet aan bijverkoop wordt gedaan. Een gemiste kans, want hij lust wel wat. Het kan beleid zijn, want ook aan andere tafels gebeurt het niet en dus laat men wel geld liggen, is de constatering. Immers, na het eerste rondje zijn de kosten eruit, bij de tweede gang wordt er geld verdiend. Het kan schroom zijn, maar wij adviseren: laat die vallen! De bediening laat verder geen steken vallen en is duidelijk georganiseerd aan het werk.

Elsperterbosweg 1
Hoteldevossenberg.nl

Terug naar de ranglijst…

Reageer op dit artikel