artikel

Terras Top 100 2016 nummer 8: ’t Gerecht, Heerenveen

Café 3225

‘Heerlijk, hier wil ik de hele dag wel blijven zitten’, meldt ons vakjurylid. Nu kennen we hem en z’n bourgondische inslag een beetje, dus we lezen nog even verder.

Terras Top 100 2016 nummer 8: ’t Gerecht, Heerenveen

Aan de voorkant meent ons jurylid een nieuw terras te ontdekken – ‘zo ziet het eruit’ – en aan de zijkant een loungegedeelte. Het is overduidelijk dat hier een onuitwisbare indruk wordt achtergelaten, mede omdat het een groot terras is. Ons jurylid schrijft als slotconclusie: ‘Zo willen we het zien, blij, opgewekt en vriendelijk (…) wat een toptent! (…) Wauw, dit is een onderneming waar je kippenvel van krijgt, complimenten en hop naar de top, verdiend!’

Nou, die kunnen ze in Heerenveen in hun zak steken. Het zorgt er niet alleen voor dat ‘t Gerecht met een flinke sprong de top-10 van deze lijst binnenkomt. Met een achtste plek is het ook nog eens de Provinciewinnaar van Friesland. Zullen we het proberen? Komt ‘ie: Gefelisiteard!

Gemeenteplein 33
Gerechtheerenveen.nl

Terug naar de ranglijst…

Reageer op dit artikel