artikel

Terras Top 100 2016 nummer 97: Strandlodge, Winterswijk

Café 320

Wie als adres ‘Badweg’ invoert in combinatie met ‘Strandlogde’, verwacht niet diep in de Achterhoek uit te komen. Toch is het Winterswijk waar we belanden, als we onze eindbestemming hebben bereikt.

Het terras ziet er prima verzorgd uit. Het meubilair ziet er stoer uit en zit fijn. Er is de mogelijkheid om hoog te zitten aan tafels of in loungesets, dit alles met kussens. Het geeft een sfeervolle uitstraling, ook als de parasols nog dicht zijn. Je kijkt mooi weg over het natuurbad.

We krijgen te maken met vrolijke en attente medewerkers. Alle contactmomenten worden afgesloten met een ‘dank u wel’ of een ‘alstublieft’. Hier begrijpen ze wel waar het om gaat. We zien dat de presentatie van zowel de thee als de bittergarnituur echt leuk en onderscheidend is. Dan is het wel te adviseren om actief aan bijverkoop te doen; je hebt namelijk iets om te showen.

Verder niets dan goeds. Ook als gasten vertrekken, wordt de tafel binnen twee minuten schoongemaakt en kijkt de medewerker ook rond de tafel of er nog rommel ligt. De stoelen worden aangeschoven en de lege glazen en flessen worden op een dienblad weer meegenomen.

Badweg 4
Slww.nl

 

Terug naar de ranglijst…

Reageer op dit artikel