artikel

Koffie Top 100 2016 nummer 84: Zuiver, Utrecht

Café 230

Restaurant Zuiver is een bijzonder en authentiek restaurant in een oude boerderij in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn. Ondanks de drukte in deze zaak, heerst er bij de gastvrije bediening kalmte. Knap hoor! De vakjury is ervan onder de indruk.

Koffie Top 100 2016 nummer 84: Zuiver, Utrecht

Niet alleen daarvan, maar ook als het gaat om de koffie en de inrichting van Zuiver.
‘Prachtige locatie’, roemt het jurylid de aankleding van de zaak: de bar met achterwand van wijnflessen, de grote lampenkappen en de schilderijen. Over de koffies zegt de jury dat met nog meer aandacht voor detail, een nóg betere score kan worden gehaald door deze horecagelegenheid.
Het koffiekopje is wat groot, maar de inhoud is goed, ondanks dat de temperatuur net wat te laag wordt bevonden. Ook de smaakbalans bij de espresso is goed, maar ook deze is iets te laag in temperatuur.

Krommewetering 51, Utrecht
Zuivergastvrij.nl

Reageer op dit artikel