artikel

Café Top 100 2016 nr.53: Nes Café, Nes

Café 1407

‘Dit café is als een oude jazzplaat’, staat genoteerd in het juryrapport. ‘De krassen en imperfecties dragen bij aan de charme.’

Café Top 100 2016 nr.53: Nes Café, Nes

Het meubilair is wat sleets, maar kan het hebben. Bij binnenkomst worden we begroet met een ‘goedenavond’ en we worden vriendelijk geholpen. De medewerker heeft alle tijd voor een praatje. ‘Vrolijk met flair en oog voor de gasten’, staat in het juryrapport. Onze bestelling wordt vlot opgenomen. En als het glas leeg is, staat binnen 5 minuten een medewerker aan tafel met de vraag of we nog een drankje wensen. Dat zien we graag! Ook krijgen we volgens het boekje de bestelling geserveerd: het glas wordt op de juiste manier vastgehouden, het viltje wordt met het logo naar ons toe gedraaid en het glas wordt op tafel gezet met het beeldmerk aan de goede kant. Top!

Van Heeckerenstraat 10, Nes
Nes-cafe-ameland.nl

Reageer op dit artikel