artikel

Terras Top 100 2017 nr. 100: Our Seaside, Renesse

Café 841

Ah, de Hollandse kust. Horecaondernemers die hier hun zaak exploiteren, hebben qua sfeer en beleving vaak al een streepje voor. We zijn dan wel extra oplettend als jury.

Terras Top 100 2017 nr. 100: Our Seaside, Renesse

Dat geldt ook voor Our Seaside. Mooi hoog op de palen staat het trots op het strand van Renesse. Op de site wordt de zaak ook aangeprezen als trouwlocatie en daar zal vast vraag naar zijn. Zo lezen we: ‘Wie wil er nu niet trouwen op zo’n speciale en unieke plek en elkaar de trouwring omdoen te midden van een romantisch prieeltje met uitzicht op strand en zee?’ Je zou het bijna serieus gaan overwegen.

Net als wij er zijn, doet zich een bekend verschijnsel voor. De zon is kort daarvoor doorgebroken en ineens zit het terras voller dan verwacht. In allerijl wordt er opgeschaald qua personeel maar er valt hierdoor zoveel onderling te overleggen, dat de gasten er in eerste instantie niet van profiteren. Dat is jammer. Maar als even later de vaart er wel in zit, heeft de vriendelijke jongeman aan onze tafel tijd voor een praatje en loopt hij met de kinderen mee om met hen een ijsje uit te zoeken. Het laat zien dat de potentie er is.

Strand Renesse Oost 2
Ourseaside.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2017»

Inschrijven voor de Terras Top 100 2018 kan hier»

Reageer op dit artikel