artikel

Terras Top 100 2017 nr.12: Spaarne66, Haarlem

Café 1403

De dames van Spaarne66 zijn terug, en hoe! Na een prachtige tweede plek in 2014, zakte het terras aan het Spaarne wat weg. En vorig jaar stond het terras van moeder en dochters Lemmers niet eens in de lijst. En nu draaien ze ‘gewoon’ weer in de top mee.

Terras Top 100 2017 nr.12: Spaarne66, Haarlem

Dat is nog eens een comeback maken. Want niet alleen een prachtige twaalfde plek, maar ook nog eens provinciewinnaar. Een rentree om u tegen te zeggen: het Beste Terras van Noord-Holland. En hoe dat dan komt? Ons bezoek zou een déjà-vu’tje kunnen worden, we kennen de zaak natuurlijk goed. Daarom sturen we er een jurylid naartoe dat er nog niet is geweest. Ze is enthousiast.

‘Het terras ziet er aantrekkelijk uit. De tafels zijn opgedekt met verschillende kaarshouders en diverse asbakken. Dat maakt het brutaal leuk’, noteert ze. De medewerker is een ‘vrolijke verschijning’. ‘Ze vraagt ons waarmee ze ons kan helpen. Daarna vraagt ze of we roken. ‘Anders haal ik de asbak weg’, zegt ze. Een leuke en attente service.’ De bediening is sowieso de kracht van dit terras. Zo concludeert ons jurylid ook: ‘De medewerkers maken het hier helemaal. Alle dames die bij ons aan tafel kwamen, hadden er zin in, werkten hard en met een glimlach. Topbediening.’

Spaarne 66
Spaarne66.com

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2017»

Inschrijven voor de Terras Top 100 2018 kan hier»

Reageer op dit artikel